Een tijdelijk alarmsysteem, hoe werkt dat?

De basis van een tijdelijk alarmsysteem bestaat uit een module ter grootte van een reiskoffer en verschillende melders die hierop draadloos aangesloten kunnen worden. Hierbij is er keuze uit bewegingsmelders, magneetcontacten voor deuren en ramen en zelfs melders die rekening houden met de aanwezigheid van huisdieren.

De zogenaamde ‘alarmkoffer’ en melders worden geïnstalleerd door een gediplomeerd Technicus Beveiligingsinstallaties. De installateur is opgeleid om alle mogelijke inbraakrisico’s te herkennen en passend te beveiligen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle componenten zo bevestigd worden dat er geen schades aan het pand, zoals boorgaten, achterblijven.

 

Geen stroom of internet aanwezig?

Er is geen werkende internetverbinding? Geen probleem! Ook zonder een  internetverbinding kan het alarm gemeld worden via het mobiele netwerk.

Geen stroom? Ook dat is geen probleem. Het systeem is voorzien van een sterke accu zodat ook zonder stroomvoorziening uw object optimaal beveiligd is.

Toepassingen

Door de flexibele en snelle installatie is een tijdelijk alarmsysteem geschikt voor een grote diversiteit aan locaties zoals bouwplaatsen, renovatieprojecten of leegstaande woningen. Ook wanneer slechts voor enkele uren extra beveiliging gewenst is.

Daarnaast is het systeem makkelijk in gebruik. Het aan- en uitzetten kan zowel met een code als met een afstandsbediening die vergelijkbaar  is met het openen en sluiten van uw auto.

Neem voor meer informatie en prijzen vrijblijvend contact met ons op.