Alarmsystemen: permanente én tijdelijke oplossingen

Een alarmsysteem moet u een extra gevoel van veiligheid geven. Meer zekerheid dat uw bezittingen en dierbaren niets overkomt.
ByRem biedt alarmsystemen als oplossing in vele situaties, ook waarin u dit misschien niet verwacht.

Permanente alarmsystemen; altijd een extra oogje in het zeil

Voor woningen en bedrijfspanden kan een vaste installatie op maat geleverd en geïnstalleerd worden. Dit kan zelfs volledig draadloos en te bedienen met een app op uw smartphone! In een persoonlijk advies nemen we alles met u door, zelfs het design van de bewegingsmelders is naar uw smaak aan te passen.
Indien vereist door uw verzekeringsmaatschappij kunnen wij het systeem ook opleveren met de juiste certificering.

De beschikbaarheid van draadloze alarmsystemen biedt daarnaast de volgende voordelen:

  • Geen ‘lelijke’ kabels over muren, achter plinten, etc.
  • Er kan makkelijk ingespeeld worden op veranderingen zoals een verbouwing of andere inrichting. Het toevoegen en verplaatsen van melders is eenvoudig en snel te realiseren en dus minder kostbaar.
  • Het toevoegen van andere (draadloze) detectie apparatuur zoals rookmelders of camera’s is eenvoudig te realiseren en geeft u waar u ook bent, een volledig overzicht van de actuele situatie ter plaatse. Gewoon op uw smartphone!

Een draadloze basisset is al beschikbaar vanaf € 599,- inclusief installatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tijdelijke alarmsystemen; van enkele uren tot een aantal maanden

Ook op locaties en momenten waar u het niet direct verwacht kan een alarmsysteem uitkomst bieden. Denk bijvoorbeeld aan (ver)bouwlocaties, populaire plekken voor diefstal, maar vaak nog niet voorzien van stroom. Ook hier kan ByRem u van dienst zijn met een tijdelijke alarminstallatie met mobiele stroomvoorziening bijvoorbeeld.

Ook een woning of bedrijfspand van nabestaanden tijdens een uitvaart loopt helaas een verhoogd risico op inbraak. Met een mobiel alarmsysteem dat zeer snel te installeren en weg te halen is, kan dit risico van vaak slechts enkele uren, aanzienlijk worden verkleind.