Inbraakpreventie: “Voorkomen is beter dan genezen”

Een cliché dat ook geldt voor de beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Maak het inbrekers niet te gemakkelijk! In Nederland werd er afgelopen jaar gemiddeld 175 keer per dag ingebroken. Dit gebeurt niet alleen tijdens langdurige afwezigheid zoals vakanties, maar ook op momenten dat u het minder verwacht. U bent even naar de winkel, tijdens uw wekelijkse rondje hardlopen of gedurende een kort bezoekje aan een kennis een paar straten verderop. Een inbraak is helaas zo gepleegd, met name als de inbreker kans ziet ramen en/of deuren met gemak te openen.

Wist u dat:

  • Een inbreker vaak slechts 30 seconden nodig heeft om binnen te komen?
  • 90% van de inbraken een zogenaamde ‘gelegenheidsinbraak’ is?
  • Een schroevendraaier, een schroef en een hamer al voldoende zijn om een groot deel van de Nederlandse voordeuren te openen?

Advies volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als gecertificeerd preventieadviseur van het Politiekeurmerk Veilig Wonen is het advies van ByRem dan ook altijd om te beginnen bij de basis. Wordt een inbreker ontmoedigd of juist bemoedigd door uw huidige hang- en sluitwerk? Zijn er ramen waardoor men eenvoudig naar binnen kan klauteren? Heeft u zogenaamde ‘dode hoeken’ om uw huis waar de inbreker ongezien zijn gang kan gaan?

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend inbraakpreventie advies. U zult versteld staan hoe kleine aanpassingen, zoals het aanbrengen van automatische verlichting of het vervangen van een cilinderslot, al tot grote verbetering kunnen leiden in het voorkomen van een inbraak.

Neem voor vragen of een afspraak vrijblijvend contact met ons op.